Ota konkreettinen askel kohti vaurastumista jo tänään

Rahamedia on luonut verkkokursseja, joiden avulla pääset alkuun vaurastumisen polulla. Olemme koonneet verkkokursseihimme inspiroivaa sisältöä ja monipuolisia resursseja, joiden avulla pääset tutustumaan tarkemmin itsellesi ajankohtaiseen teemaan — olipa sinulle kiinnostava teema tällä hetkellä sitten talouden parempi hallinta, sijoittamisen ensiaskeleet tai asuntosijoittamisen aloittaminen.

Tiedämme, että sijoittamisen aloittaminen voi olla hämmentävää ja hieman pelottavaakin alkuun. Siksi tavoitteenamme on tarjota omat kokemuksemme, vinkkimme ja osaamisemme käyttöösi, jotta sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen, vaan pääset nopeammin alkuun.

  Rahamedian verkkokurssit

  Oman talouden guruksi

  Oman talouden guruksi

  Tämän verkkokurssin tavoitteena on auttaa sinua pääsemään oman taloutesi guruksi — saamaan taloutesi tiukasti omaan hallintaasi sekä pääsemään alkuun sijoittamisen polulla!

  Kurssin aikana saat tärkeää tietoa ja työkaluja siihen, miten voit ottaa oman taloutesi haltuun tuntemalla taloutesi luvut tarkemmin sekä budjetoimalla talouttasi fiksummin. Kurssin aikana saat vinkkejä myös siihen, miten pääset eroon huonoista veloista ja miten voit kriittisesti tarkastella oman varallisuutesi nykytilannetta. Kun oma taloutesi on saatu parempaan hallintaan hyvien vinkkien ja työkalujen avulla, keskitymme kurssin lopulla myös sijoittamisen perusteisiin.

  Kenelle kurssi sopii?

  Kurssi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään talouden hallinnan taitoja sekä järkevöittämään rahan käyttöä näppärien vinkkien ja työkalujen avulla. Lisäksi olet kiinnostunut oppimaan sijoittamisen perusteita. Talouden haltuun saaminen on aina ensimmäinen askel vaurastumisen tiellä. Kun olet oman taloutesi guru, sinun on mahdollista aloittaa myös sijoittaminen vaurastumisesi tueksi.

  Kurssin sisältö

  Kurssin hintaan kuuluu neljän viikon kokonaisuus, johon kuuluu runsaasti oppimateriaalia, yli kymmenen videota sekä useita näppäriä työkaluja ja lukuvinkkejä oman taloutesi hallinnan tueksi!

  Näin aloitat sijoittamisen

  Näin aloitat sijoittamisen

  Tämä kurssi auttaa sinua tutustumaan sijoittamisen maailmaan ja pääsemään alkuun sijoittamisen polulla. Kurssin ensimmäisessä osiossa perehdymme sijoittamisen perusteisiin. Tutustumme siihen, miksi sijoittaminen kannattaa, miten tehdä sijoitussuunnitelma, mitä hajauttaminen tarkoittaa sekä miten voit sijoittaa vastuullisesti.

  Kurssin toisessa osiossa pääset konkreettisesti aloittamaan sijoittamisen Nordnet-pankin kautta. Kurssin valmentajan avulla opit askel askeleelta sen, miten avaat asiakkuuden, miten valitset itsellesi sopivia rahastoja ja miten luot kuukausisäästösopimuksen. Tämän yksinkertaisemmaksi ei sijoittamisen starttaaminen enää voi mennä— inspiroidu, omaksu uutta tietoa ja pääse konkreettisesti aloittamaan oma sijoittamisen polkusi heti!

  Kenelle kurssi on tarkoitettu?

  Kurssimme soveltuu kaikille sijoittamisen aloittamisesta kiinnostuneille. Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä sijoittamisen perusteisiin ja ohjeita sijoittamisen konkreettisiin ensiaskeleisiin. Tämä kurssi on juuri sinulle, joka kaipaat inspiraation ja sparrauksen lisäksi selkeitä ohjeita siihen, miten päästä alkuun.

  Kurssin sisältö

  Kurssiin kuuluu runsaasti oppimateriaalia, useita opetusvideota sekä näppäriä työkaluja ja lukuvinkkejä oman sijoittamisen aloittamisen tueksi. Kaikki kurssin tärkeimmät teemat on käyty ohjatusti läpi kurssin valmentajan johdolla. 

  Startti asuntosijoittamiseen

  Startti asuntosijoittamiseen

  Tämä kurssi johdattelee sinut asuntosijoittamisen perusteisiin. Kurssi tarjoaa kattavan ja monipuolisen katsauksen asuntosijoittamiseen sijoitusmuotona ja pääset tutustumaan asuntosijoittamisen koko prosessiin askel kerrallaan. Tutustumme esimerkiksi seuraaviin teemoihin:

  • Asuntosijoittaminen sijoitusmuotona
  • Oman talouden lukujen ja lähtötilanteen selvitys
  • Motivaation ja tavoitteiden kirkastaminen
  • Asuntosijoittajan matematiikka
  • Strategian valinta
  • Alueen valinta
  • Kohteen analysointi
  • Asunnon osto ja vuokraus
  • Asuntosijoittamisen riskit ja niiden hallinta
  • Asuntosijoittamisen verotuksen perusteet

   

  Kenelle kurssi on tarkoitettu

  Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat ymmärtää asuntosijoittamisen perusperiaatteita tarkemmin ja rohkaistua ottamaan ensimmäiset askeleet asuntosijoittajapolulla ohjatusti.

  Kurssin sisältö

  Kurssi on usean viikon kokonaisuus, johon kuuluu kattavan kirjallisen oppimismateriaalin lisäksi videoluentoja, konkreettisia työkaluja, lukuvinkkejä sekä harjoitustehtäviä. Kaikki kurssin tärkeimmät teemat on käyty ohjatusti läpi kurssin valmentajan johdolla. Extra-sisältönä myös kokeneiden asuntosijoittajien haastatteluja!

  Huomioitavaa

  Näiden verkkokurssien sisältöä ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita tai asuntoja. Jokaisen tulee sijoituspäätöksiään tehdessään perustaa päätökset omaan arvioonsa riskeistä ja tuotoista sekä ottaa oma taloudellinen tilanne huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historia ei ole tae tulevasta.