Tänään on ollut jännittävä päivä! Minusta tuli tänään podcast-emäntä kun saimme tulille Rahamedian uunituoreen Asuntosalkku Kasvussa Podcastin!

Freesiä sisältöä asuntosijoittajille ja sellaiseksi haluaville

Asuntosijoittamiseen täysin hurahtaneena olen jo pitkään haaveillut siitä, että voisin luoda blogin lisäksi muutakin suomenkielistä sisältöä asuntosijoittamisen saralle. Podcast tuntui luontevalta kanavalta, koska olen itse podcastien vannoutunut suurkuluttaja. Esimerkiksi Harri Hurun loistavan Ostan Asuntoja Podcastin jokainen jakso on jo kuunneltu — osa jaksoista jopa useaan kertaan! Erityisesti tänä vuonna äitiysloman aikana podcastit ovat olleet säännöllisesti seuranani pitkien vaunulenkkien aikana.

Päätin siis luoda oman Asuntosalkku Kasvussa Podcastin ja kutsuin siihen haastatteluun ison joukon ihailemiani asuntosijoittajakollegoita. Oma lehmäkin oli ojassa siinä mielessä, että pääsin samalla verkostoitumaan kasvotusten näiden inspiroivien tyyppien kanssa! Minulla oli kunnia haastatella seuraavia menestyneitä asuntosijoittajia: Suvi Schwab, Ronja Roms, Harri Huru, Jenny Nyman, Heikki Pajunen, Viivi Rintanen, Markus Grahn, Tellu Uotila, Joonatan Voltti ja Kati Valjus. Katso lisätietoa haastateltavista täältä.

Podcastin teemana on skaalaminen ja kasvaminen asuntosijoittajana

Asuntosalkku Kasvussa Podcast on kurkistus kokeneiden asuntosijoittajien elämään. Tavoitteenani oli haastattelujen kautta syventyä heidän inspiroiviin tarinoihin: miten he aloittivat asuntosijoittamisen, millaisia strategioita heillä on käytössään ja ennen kaikkea, miten he kasvoivat asuntosijoittajina seuraavalle tasolle. Ajatuksena oli luoda podcast, jossa keskustellaan myös siitä, miten asuntosijoittamista voi skaalata isompaan mittakaavaan ja millaisiin kasvukipuihin matkan varrella voi törmätä. Tavoitteena on haastattelujen kautta löytää ja jakaa sellaisia oppeja, joita muutkin asuntosijoittamiseen yhtälailla hurahtaneet voivat hyödyntää omalla asuntosijoituspolullaan — jotta pyörää ei tarvisi joka kerta keksiä uudelleen.

Kuuntele tai katsele

Osa oppii parhaiten kuuntelemalla, kun taas toisille opit jäävät parhaiten mieleen myös visuaalisen kuvan kautta. Hyviä uutisia molemmille ryhmille! Voit kuluttaa podcastin sisältöä kuuntelemalla sitä Anchor-palvelun ja Spotifyn kautta. Tai voit halutessasi katsoa videot podcast-nauhoituksista Rahamedian YouTube-kanavalta.

Toivottavasti tykkäät podista! Olisi mukava kuulla palautetta ja kehitysehdotuksia, joten sitä saa lähettää minulle vaikkapa Instagramin puolella!

-Niina