Täältä löydät Rahamedian suosittelemat Youtube-kanavat sekä podcastit, joiden teemana on raha, vaurastuminen ja sijoittaminen. Näiden videoiden ja podcastien seurassa voit inspiroitua ja saada ideoita omalle vaurastumisen polulle.

Podcastit ja Youtube-kanavat

Ostan asuntoja

Mikäli olet kiinnostunut asuntosijoittamisesta, tämä podcast on sinua varten! Harri Hurun Ostan asuntoja podcastissa vierailee asuntosijoittajia ja vuokranantajia erilaisilla strategioilla, kokemuksulla ja näkemyksillä, joista voit saada uusia ajatuksia, oppeja ja inspiraatiota.  Viikottain ilmestyvät mielenkiintoiset jaksot kestävät tyypillisesti 40-60 minuuttia, joten haastattelussa päästään tosiaan pintaa syvemmälle.

Podcast
Youtube

Mimmit sijoittaa podcast

Mimmit sijoittaa -podcast on raikas katsaus nuorten sijoittajien jokapäiväiseen elämään. Pia Maria Nickström ja Hanna Tikander keskustelevat jaksoissa sijoittamiseen ja talouteen liittyvistä teemoista sekä ohessa myös muista nuoria kaupunkilaisnaisia kiinnostavista aiheista. Tämä podcast on niin iloinen ja raikas kuuntelukokemus, että sen kuunneltuaan on aina paremmalla mielellä.

Podcast

Nordnet

Kiinnostaako sijoittaminen? Haluaisitko oppia lisää sijoittamisesta? Nordnet Suomen Youtube-kanavalta löydät opetusvideoita, tapahtumatataltiointeja, sijoittamiseen liittyviä vinkkejä ja muita ajankohtaisia säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä videoita.

Nordnetin #rahapodi on Suomen parhaaksi valittu podcast, eikä suotta! Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen. Huumorilla höystettyä keskustelua taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta, helposti ymmärrettävällä tavalla. Aika ajoin podissa vierailee myös mielenkiintoisia vieraita.

Podcast
Youtube

Julia Thuren: Melkein kaikki rahasta

”Miksi palkasta puhuminen on pikkuisen kiusallista? Pitääkö parisuhteessa käydä rahakeskusteluja? Voisinko minäkin aloittaa sijoittamisen? Toimittaja-bloggaaja Julia Thurénin luotsaamassa podcastissa rahasta ja taloudesta puhutaan häpeilemättä, hauskasti ja oivaltavasti.” 

Melkein kaikki rahasta -podcastissa Julian haastateltavana vierailee ihmisiä eri aloilta, joiden kanssa käsitellään raha-asioita laidasta laitaan. Puolen tunnin jakson aikana aika lentää siivillä, kun rahasta puhutaan asiantutevasti hauskuutta unohtumatta. 

podcast

Taloussanomat – Rahasta

Tässä podcastissa puhutaan rahasta ja sijoittamisesta. Erikoistoimittaja Heidi Hagelinin vieraana sijoittajia, jotka kertovat missä ovat onnistuneet ja mitä tekisivät toisin. Suoraa puhetta rahasta.

podcast

Rikastamo

Kannattaako ostaa luksuslaukku? Entä kesäasunto etelästä? Kuinka edetä palkkaneuvotteluissa? Rahalla ei ehkä saa onnea, mutta sillä voi toteuttaa unelmia ja tehdä elämästä merkityksellistä. Rikastamo-podcastin Unna Lehtipuu ja Terhi Majasalmi auttavat työkseen ihmisiä, rahan, uran ja merkityksen kolmiyhteydessä. Rikastamossa he jakavat kullanarvoisia vinkkejä ilmaiseksi. 

Podcast

#Puhu rahasta

#puhurahasta on Talous ja nuoret TATin tuottama, erityisesti nuorille suunnattu rahaa, sijoittamista, säästämistä ja yleisesti henkilökohtaista taloutta käsittelevä podcast.

Puhetta rahasta luotsaa TATin viestintäpäällikkö Viivi Ali-Löytty. Studioon kutsutaan jokaisessa jaksossa vaihtuva nuorisovieras, jotta pysytään perillä siitä, miten taloustieto soveltuu käytäntöön.

Podcast

 

#Rahamania

Nina Nordlundin ja Tellu Uotilan podcast Rahamania käsittelee sijoittamiseen ja taloudenhallintaan liittyviä teemoja monipuolisten henkilöhaastattelujen kautta. Podcastissa vierailevat muun muassa varallisuusvalmentaja Sanna Spårman, asuntosijoittamisen konkari Harri Huru, Mimmit Sijoittaa -blogin Pia-Maria Nickström, toimittaja ja kirjailija Julia Thuren, näyttelijä sekä sijoitusbloggaaja Jasmin Hamid. Haastatteluissa käsitellään kunkin vieraan henkilökohtaista tarinaa taloudenhallinnasta, rahasta ja sijoittamisesta. Vuorovaikutteisissa haastatteluissa haastateltavien persoonat tulevat mukavasti esiin: siksi tarinat ovatkin mukava kuunnella ja ihmisiin on helppo samaistua.

Podcast
Youtube

 

OP Sijoittajakoulu

OP Sijoittajakoulussa puhutaan sijoittamisesta suoraan ja hauskasti, ilman vaikeita termejä ja titteleitä. Ida-Liinan ja Tuomaksen vieraina monia tuttuja kasvoja sijoittamisen maailmasta.

Podcast
Youtube

 

Pörssisäätiö

Pörssisäätiö edistää kotitalouksien mahdollisuuksia vaurastua ja olla mukana omistamassa yrityksiä osakkeenomistajina. Samalla tuetaan kotimaisten yritysten kasvua. Pörssisäätiö perustettiin vuonna 1985, jolloin sen tehtäväksi määriteltiin arvopaperisäästämisen ja arvopaperimarkkinoiden edistäminen Suomessa. Säätiö on voittoa tavoittelematon ja riippumaton yhteisö, joka rahoittaa toimintansa omistamansa Pörssitalon vuokratuotoilla.

Youtube

 

Puolimiljoonaa pääomaa

Arkkitehti, oikeustieteen maisteri, yrittäjä ja taloudellisesti riippumaton Kirsikka puhuu omasta harrastuksesta eli sijoittamisesta omalla kanavallaan.

Youtube

 

Massimuijat

Bloggaaja ja Rahamedia.fi sivuston takana seisova nainen Johanna Pöysti haastattelee omalla Massimuijat kanavallaan mielenkiintoisia vieraita. Aiheena sijoittaminen ja vaurastuminen.

Youtube

 

Mikko Sjögren

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, varasuunnitelma koulutusalustan kehittäjä ja sijoittaja. Hän kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Youtube

 

Sijoitustieto

Sijoitustiedon YouTube -kanavalta löydät Aki Pyysingin juontamat #Teerenpelit.

Youtube

 

InderesTV

Inderes verkkopalvelun kanava on täynnä tietoa sijoittamiseen ja osakemarkkinoihin liittyen. Aloitteleville sijoittajille erityisen hyödyllinen on Inderesin sijoituskoulu, jossa käydään läpi muun muassa kuinka ostaa osakkeita, ja selitetään yleisimpiä sijoittamiseen liittyviä termejä. Sijoittamisessa alkuun jo päässeille kanava tarjoaa rutkasti tietoa tämän hetken kehityksistä osakemarkkinoilla, vertailua eri osakkeiden kesken sekä paljon muuta hyödyllistä sijoitustietoa.

Youtube

 

Nordea Suomi – sijoittajan viikkoraportti

Sijoittajan viikkoraportissa Nordean varallisuudenhoidon sijoitusstrategit perkaavat sijoittajan kannalta mielenkiintoisimmat tapahtumat kansainvälisiltä sijoitusmarkkinoilta. Sijoittajan viikoraportti ilmestyy maanantaisin klo 8.

Youtube

 

Danske Bank – Säästäminen ja sijoittaminen

Danske Bankin oma kanava säästämiseeen ja sijoittamiseen liittyen.

Youtube