MASSIMUIJAT – Johanna Pöysti

Massimuijat blogissa käsitellään sijoittamista ja vaurastumista, mutta ei pihistellen vaan elämästä nauttien. Blogin takana on 27-vuotias nainen, joka on tehnyt käännöksen himoshoppaajasta rahabloggaajaksi. Entinen shoppailuholisti “tuhlaa” nyt rahansa sijoitusasuntoihin ja indeksirahastoihin. Motto: “Vaurastutaan elämästä nauttien, ei pihistellen”.

 

KASVUSSA – Niina Huhtala

Kasvussa-blogissa käsitellään asuntosijoittamista vaurastumisen välineenä. Blogissa jaetaan käytännöllisiä vinkkejä niille, jotka pohtivat asuntosijoittamisen aloittamista sekä niille, jotka haluavat kehittyä asuntosijoittajana ja vuokranantajana.

Blogin takana on Niina Huhtala, joka luo uraa  kansainvälisissä myynnin tehtävissä. Samalla hän rakentaa taloudellista kivijalkaa sijoittamalla asuntoihin Suomessa ja Englannissa.

Tavoitteena Milli – Etta Tuokkola

Tavoitteena miljoonan euron varallisuus. Tämä ei tarkoita pankkitilin saldoa, vaan että “millini” voi koostua sijoituksista, rahastoista, asunnoista ja ehkä jostain muustakin. Tärkeintä ei kuitenkaan ole raha, eikä nopeus missä ajassa tuon tavoitteeni saavutan, vaan itseni haastaminen. Lähtökohtani ja pelimerkit eivät kohdallani ole olleet suotuisat, mutta päätin että ne ovat vain hidaste eivät este. Uskon siihen, että kun on tahtoa ja tekee asioita joista aidosti nauttii, tulokset kyllä tulevat. Tervetuloa kanssani saavuttamaan taloudellisia onnistumisia!

Vaurastumisen polku – Essi Lassila

Vaurastumisen polku-blogissa kirjoitan asioista, joiden olen itse todennut edistävän taloudellista hyvinvointia. Haluan rohkaista erityisesti naisia ottamaan oma talous haltuun, kiinnostumaan rahasta ja huomaamaan, että se on yksinkertaista ja palkitsevaa. Blogi käsittelee taloudellisen hyvinvoinnin askeleita lapsiperheen näkökulmasta, sijoittamista ja yrittäjyyttä. Tervetuloa vaurastumisen polulle!

Sijoittajaleidi – Paula Linna

Sijoittajaleidi-blogissa reflektoin osakemarkkinoiden tapahtumia ja yhtiöiden tuloksia sekä nostan esille kiinnostavia markkinailmiöitä. Saatan myös pohtia erilaisia (osake)sijoittamisen strategioita ja avata omiakin sijoitusvalintojani. Osakesijoittaminen ollut harrastuksena jo parisenkymmentä vuotta, mutta nyt haluan aktiivisemmin oppia lisää , markkinoista ja eri sijoitustyyleistä. 

Blogin taustalla on noin nelikymppinen kahden futispojan äiti, joka opettaa päivätyökseen vastuullista liiketoimintaa. 

Sijoita kuin tavis – Helena Rostedt

Sijoita kuin tavis -blogi on kaikille meille tavallisille sijoittajille. Täältä voit lukea siitä, miksi juuri sinun kannattaa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen. Täältä voit lukea myös rahasta, vaurastumisesta, lapsiperheen raha-asioista sekä sijoittamisesta ja siihen liittyvistä aiheista. Erityisesti kannustan naisia tässä asiassa, koska vieläkin heitä on liian monta toisen ihmisen tulojen tai säästöjen varassa. 

Blogin taustalla on Helena Rostedt, kolmikymppinen neljän lapsen äiti, joka aloitti sijoittamisen aikoinaan 15 euron kuukausisijoituksilla. Tärkeintä on lähteä liikkeelle— edes pienellä summalla. Sijoittamalla voit vaikuttaa maailman asioihin, edistää tasa-arvoa, ja saada itsellesi turvallisemman huomisen. 

Taloushaukka – Kati Valjus

Taloushaukka-blogissa keskitytään asuntosijoittamiseen, vaurastumiseen ja taloudellisen vapauden rakentamiseen kassavirtapositiivisten remonttikohteiden avulla. En ole koskaan ollut palkkatöissä vaan olen tehnyt koko työurani freelancerina, mikä on pakottanut rakentamaan eläketurvaa sijoitusten turvin. Tällä hetkellä asuntosalkkumme on perheemme kolmas puurtaja. Sijoittamisessa, kuten elämässä yleensäkin, minua puhuttelee merkityksellisyys – ja vapaus.

Blogin takana on freelance-toimittaja Kati Valjus, jolle kierrätys on lähellä sydäntä ja ”mutku enhän mä osaa” vain pieni töyssy matkan varrella.