Tässä Rahamedian uutuuspodissa pääset kuulemaan kokeneiden asuntosijoittajien inspiroivat tarinat: mistä kaikki lähti liikkeelle, millaisia strategioita heillä on käytössään ja ennen kaikkea, miten he kasvoivat asuntosijoittajina seuraavalle tasolle.

Tämä podi on kaikille teille, jotka haaveilette asuntosijoittamisesta isommassa mittakaavassa. Opitaan heiltä, jotka ovat jo alalla kokeneita konkareita! Podcastissa haastatellaan kymmentä kokenutta asuntosijoittajaa. Podin juontajana toimii Rahamedian perustajajäsen Niina Huhtala.

Ota Asuntosalkku kasvussa -podcast seurantaan! Uusi jakso julkaistaan joka sunnuntai, kymmenen viikon ajan.

 

Podcastin Jaksot

Jakso 1: Suvi Schwab - 15.8.2021
Suvi on Singaporessa asuva ulkosuomalainen asuntosijoittaja, joka sijoittaa asuntoihin Tampereen seudulla. Samaan aikaan Suvi rakentaa uraa teknologia-alalla ja on kahden lapsen äiti. Tässä jaksossa kuulemme tämän tehomimmin tarinan ja hänen ajatuksiaan siitä, miten toimintaa kasvatetaan miljoonien eurojen arvoiseen asuntosalkkuun.

Jakso 2: Ronja Roms - tulossa 22.8

Podin toisessa jaksossa on haastattelussa Ronja Roms. Ronja on aloittanut asuntosijoittamisen 2011, ja salkusta löytyy yli 30 kohdetta. Asuntosijoittamisen lisäksi Ronja käy päivätöissä, pyörittää lapsiperheen arkea ja juontaa suosittua Syö Nuku Säästä podia! Nyt kuulemme tämän tehomimmin tarinan asuntosijoittajana – ja hänen suunnitelmiaan asuntosalkun kasvattamiseen.

Jakso 3: Harri Huru - tulossa 29.8

Harri Huru ei juuri esittelyjä kaipaa! Hän on kokenut asuntosijoittaja, jota monet asuntosijoittajat tituleeraavat oppi-isäkseen asuntosijoittamisen saralla. Harrin supersuositut Ostan Asuntoja -blogi, Podcast ja YouTube-kanava inspiroivat lukuisia ihmisiä viikottain.

Nyt kuulemme Harrin matkasta asuntosijoittajana – ja hänen ajatuksiaan siitä, miten saada asuntosalkku kasvuun mahdollisimman tehokkaasti, samalla riskit halliten. 

Jakso 4: Jenny Nyman - tulossa 5.9

Tässä jaksossa haastattelussa Jenny Nyman, jonka vauhdikasta polkua asuntoflippaajana olemme saaneet seurata hänen inspiroivan Sisu ja sijoitus -instatilin kautta. Jenny on harrastanut flippausta muutamien vuosien ajan. Hän on myös täyspäiväinen yrittäjä ja äiti. 

 Nyt kuulemme Jennyn vauhdikkaasta matkasta asuntoflippaajana ja yrittäjänä.

Jakso 5: Heikki Pajunen - tulossa 12.9

Heikki on intohimoinen valmentaja, joka haluaa ennen kaikkea saada työelämää muutettua parempaan suuntaan.

Hänen tavoitteenaan on, että ihmiset voivat syttyä omasta työstään ja sen myötä työelämän bisnestavoitteet ja hyvinvointi voidaan yhdistää. Silloin kun ihminen oppii uutta ja kehittyy, niin nämä kummatkin onnistuu. Heikki on sparrannut satoja yrityksiä, johtajia, urheilijoita ja sijoittajia valmentajana olleessaan.

Asuntosijoittamisen heikki on aloittanut vuonna 2008, yli vuosikymmen sitten. Nyt hänellä on muutaman sadan asunnon portfolio. Tärkein taito on ollut oppia olennaiset asiat asuntosijoittamisesta ja löytää oikeat kumppanit. Hyvä asiakaspalvelu ja yhteistyö, jossa ajatellaan aina ensisijaisesti toisen osapuolen etua on olennainen osa Heikin onnistumista asuntosijoittajana.

Nyt kuulemme Heikin tarinan ja hänen ajatuksiaan siitä, miten kasvaa onnistuneesti asuntosijoittajana hektisen päivätyön ohessa.

 

Jakso 6: Viivi Rintanen - tulossa 19.9

Tässä jaksossa on haastattelussa Viivi Rintanen, joka on inspiroinut tuhansia seuraajiaan Instagramissa Kotimatka-tilinsä kautta. Viivi on yhdessä puolinsonsa kanssa rakentanut mittavan asuntosalkun suhteellisen lyhyessä ajassa, sijoittaen ensisijaisesti kokonaisiin kiinteistöihin. Samaan aikaan Viivi on viimeistellyt lääkäriopintojaan, rakentaa omakotitaloa ja pyörittää neljän – kohta viiden lapsen suurperhettä! Nyt kuulemme Viivin tarinan asuntosijoittajana – ja hänen ajatuksiaan toiminnan skaalaamisesta seuraavalle tasolle.

 

Jakso 7: Markus Grahn - tulossa 26.9

Tässä jaksossa on haastattelussa asuntosijoittaja Markus Grahn.

Markus on asuntosijoittamisen alalla tienraivaaja, joka on luonut uudenlaisia palvelukonsepteja muun muassa senioriasumisen saralla. Nyt kuulemme Markuksen tarinan asuntosijoittajana – sekä sen, miten hän aikoo uudistaa senioriasumista Suomessa.  Kuulemme lisäksi, miten hän auttaa muitakin asuntosijoittajia automatisoimaan ja tehostamaan asuntosalkun hallintaa Vuokranet-sovelluksen avulla.

 

Jakso 8: Tellu Uotila - tulossa 3.10

Tässä jaksossa on haastattelussa Tellu Uotila. Tellu on yrittäjä ja asuntosijoittaja. Osalle hän onkin jo tuttu Rahamania-podcastista, jossa käsitellään säästämistä, sijoittamista ja taloutta. Nyt kuulemme tämän inspiroivan naisen tarinan siitä, miten hän saavutti taloudellisen vapauden yrittäjyyden ja asuntosijoittamisen kautta.

 

Jakso 9: Joonatan voltti - tulossa 10.10

Tässä jaksossa on haastattelussa Joonatan Voltti. Joonatan on Airbnb-asiantuntija, jolla on kokemusta Airbnb.stä ja kalustettujen asuntojen vuokrauksesta jo vuodesta 2013 lähtien. Lisäksi hän valmentaa ja hän kirjoitti myös Airbnbstä myös kirjan, jota varten hän haastatteli yli 20 Airbnb-majoittajaa. Tässä jaksossa saamme kuulla tärkeimmät opit ja vinkit Airbnb-majoittamiseen.

 

Jakso 10: Kati Valjus - tulossa 17.10

Tässä jaksossa on haastattelussa Kati Valjus, joka sijoittaa asuntoihin freelance-toimittajauransa ohella. Katilla on tällä hetkellä asuntosalkussaan 15 asuntoa, joista suurimman osan hän on remontoinut itse, hyödyntäen kierrätettyjä materiaaleja ja vaalien 50-luvun mukaista henkeä. Nyt kuulemme Katin tarinan asuntosijoittajana – ja hänen ajatuksiaan siitä, miten hän rakentaa eläketurvaa ja taloudellista vapautta asuntosijoitusten kautta.

Seuraa podcastia somessa

#asuntosalkkukasvussa