Rahamedian missio

Rahamedian tavoitteena on inspiroida sijoittamisesta ja vaurastumisesta kiinnostuneita ihmisiä teeman pariin. Rahamedia tuo aiheeseen liittyvät resurssit ja opiskelumahdollisuudet helposti saataville yhden sivuston alle.

Rahamediasta löydät:

 • Blogit
 • Kirjat ja audiokirjat
 • Tapahtumat
 • Podcastit & YouTube-videot
 • Kurssit ja valmennukset

TIIMI RAHAMEDIAN TAUSTALLA

Johanna Pöysti

Johanna Pöysti

Rahamedian osakas & Bloggaaja

Johanna on 28-vuotias multitalentti, joka töiden lisäksi viettää aikaa Rahamedian ja blogin parissa sekä urheillen. Johanna aloitti bloggaamisen rahasta ja sijoittamisen oman taloudellisen muutoksen innoittamana toukokuussa 2018. Myöhemmin blogin ympärille kehkeytyi Massimuijat-yhteisö.

Massimuijat-blogissaan Johanna kirjoittaa laajasti sijoittamisesta, säästämisestä sekä oman talouden järkevästä hallinnasta. Johanna uskoo, että vaurastua voi elämästä nauttien, ei pihistellen.

Johannan tavoitteena on tehdä rahapuheesta arkipäivää, rikkoa tabuja rahan ympäriltä ja tarjota laadukasta tietoa vaurastumiseen liittyen, jotta mahdollisimman moni kiinnostuisi omasta taloudestaan.

Niina Huhtala

Niina Huhtala

Rahamedian osakas & Bloggaaja

Niina on kansainvälistä uraa tekevä toiminnan nainen. Hän rakentaa asuntosalkkuaan  niin Britanniassa kuin Suomessakin.

Kasvussa-blogissaan Niina jakaa hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa asuntosijoittamisesta ja vuokranantajuudesta. Blogissa jaetaan myös muiden asuntosijoittajien inspiroivia tarinoita.

Niinan tavoitteena on esimerkkinsä kautta kannustaa ihmisiä perehtymään  asuntosijoittamisen teemaan ja tavoittelemaan unelmiaan pelkän haaveilun sijaan: “Unelmistaan kannattaa puhua ääneen, olivatpa ne sitten uraan, talouteen tai henkilökohtaiseen elämään liittyviä. Tavoitteidensa ääneen lausuminen vastuuttaa siirtymään puheista tekoihin”, Niina toteaa.

Minttu Sainio

Minttu Sainio

Rahamedian osakas

Minttu on päätoiminen yrittäjä liikunta- ja hyvinvointialalla. Yrittäjän arjesta ei vauhtia puutu, nimittäin tanssinohjauksen ja koreografioiden luomisen ohella Minttu puuhailee monien mielenkiintoisten projektien parissa lähes päivittäin. Sijoittamisesta on tullut myös osa Mintun elämää ja hän haluaakin oppia yhdessä siitä lisää.

Minttua on kiinnostanut oma talous hyvin nuorena, joten omaan asuntoon sijoittamisen hän aloitti jo 16-vuotiaana. Neljä vuotta myöhemmin tulivat myös rahastot kuvioihin.

Mintulle on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi, johon kuuluu osana myös se, että talous on kunnossa.

Rahamedian blogit

Rahamedia on koti seitsemälle laadukkaalle blogille. Jokainen blogeistamme keskittyy sijoittamisen, vaurastumisen ja säästämisen teemoihin, kuten:

 • sijoittamisen aloittaminen
 • asuntosijoittaminen
 • rahasto- ja osakesijoittaminen
 • sijoittaminen muihin omaisuuslajeihin, kuten kultaan ja hopeaan
 • säästäminen ja oman talouden budjetointi 
 • yrittäjyys ja työelämä

Yhteistyöhön kanssamme?

Tarjoamme mainostajille vertaansa vailla olevaa mahdollisuutta saavuttaa niche-kohderyhmä suomalaisia työikäisiä aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamisen, vaurastumisen ja taloudenhallinnan teemoista.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme sivustolle mainospaikkoja, vieraskynäkirjoituksia sekä sosiaalisen median yhteistyökamppanjoita bloggareidemme kanssa.

Tartu tilaisuuteen tulla osaksi Rahamedian vauhdikasta kasvua! Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja tilaa mediakorttimme. 

Huomio: Rahamedia ei anna sijoitussuosituksia tai -neuvoja. Jokaisen tulee sijoituspäätöksiään tehdessään perustaa päätökset omaan arvioonsa riskeistä ja tuotoista sekä ottaa oma taloudellinen tilanne huomioon. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä ja sijoitetun pääoman voi menettäää jopa kokonaan. Historia ei ole tae tulevasta.